Aina afiqah blogspot

2020-04-04 00:21

But, most of all, I would miss you, Afiqah& Aina. For just being there with me, I know you're both shoulders I could cry on. Friends I can depend on. Friends whom I love and love me for who I am. There is no one else in the world that could replace Afiqah& Aina. In my heart, they would always be two of my best friends. Note to Afiqah& Aina:aina afiqah at 05: 41 No comments: Email This BlogThis! Share to Twitter Share to Facebook Share to Pinterest. Home. Subscribe to: Posts (Atom) Pages. Home; About Me. aina afiqah View my complete profile. Blog Archive 2012 (1) October (1) perkenalkan diri; Followers. aina afiqah blogspot

Aina Afiqah Aqilah Tuesday, 2 August 2011. 31. JULAI. 2011. The love of my life has just left me. Im feel like I've been torn apart, and my heart is shattered. No matter the kind of relationship nor the length, the grief im feel when i lose someone i care for can be devastating. Blog Archive 2011 (11) August (2) 31. JULAI. 2011; TanpaMu. . July

Aina Afiqah Collection mempunyai koleksi pakaian bergaya dan elegan kepada pelanggan kami. Koleksi kami terdiri daripada trend terkini dan rekaan yang unik serta menarik. Kami memiliki kualiti pakaian yang terbaik daripada pereka fesyen dan tukang jahit yang berpengalaman. Kami juga mengalualukan sesiapa yang ingin menjadi agent kami utk terus menghubungi kami pada talian yg diberi. . Aq nk bagitau ngan korang tntg hodop nie. . ermm. . akk aq ckp dlm hidop nie kite harus menghadapinyer dgn tabah dan berlapang dada, x kira suke atau duke. .aina afiqah blogspot Kesian ibu. Letih dia dua hari ni. Pening sebab menangis. Sekarang dia dah lega sikit dah. Ya ALLAH, kau tunjukkanlah kebesaranMu: '( Hari ni jugak pergi SKEM isi borang untuk test JPJ dari pukul 2 pergi sana pukul 5 lebih baru sampai rumah.

Aina afiqah blogspot free

Jul 31, 2017 Full time working and just started my new hobby of baking and cake decorations. Maina Cakes founded in Jan2010. I am a proud mother of 3 adorable kids. The name given from my daughters name Nur Aina Afiqah and Nur Aina Amanina, so it's became MainaCakes. aina afiqah blogspot Aina Afiqah SINGLE Want to know about me more? Just click OWNER on the right top of this blog. THANKS! hey you. Thanks for visit my blog dear: Scream out LOUD! Lets Enjoy The Song. Edited By. Bukak blog pun maleh. So, demi kalian yang tercinta I merajinkan diri update sikit sikit: ) The story is about my best friend who is Fatin Nabila Hanis. Dia ni bakal doctor okayy. Ha siapa nak masuk line tu bersedialah, boleh comment kat bawah okay muehehe promote. She celebrated her 20th birthday on last 16 Mei. Aina Afiqah Owns This aina afiqah di 4: 17 PG Tiada ulasan: Emelkan Ini BlogThis! Kongsi ke Twitter Kongsi ke Facebook Kongsi ke Pinterest. Dicatat oleh aina afiqah di 4: 16 PG Tiada ulasan: Arkib Blog 2011 (3) Julai (3) the shinee KPoP kOReaN Mengenai Saya. aina afiqah Lihat profil lengkap saya

Rating: 4.38 / Views: 642