Tandas awam wanita blogspot

2020-02-26 22:44

Wanita Melayu Ini Tanggung Malu Apabila Aksi Panasnya Dirakam Oleh Teman Lelakinya Di Dalam Tandas Awam! Lebih Memalukan Rakan Jelas Mukanya Itu Disebarkan Orang Ramai.Apr 05, 2010  KUALA TERENGGANU Menteri Besar, Datuk Ahmad Said melahirkan rasa kesal dengan sikap dan mentaliti masyarakat negeri ini yang tidak menjaga kebersihan tandas awam disediakan kerajaan sebagai kemudahan kepada mereka. Menurut Ahmad, beliau kecewa apabila tandas awam masih lagi kotor dan menjijikkan meskipun Kerajaan Negeri membelanjakan ratusan ribu ringgit setiap tandas awam wanita blogspot

Mungkin tandas di rumah kita, syaitansyaitan yang ada sudah friendly dan understanding . Tak ganggu tuannya sampai kena sampok atau histeria. Captain nak bagi ingatan kepada pembaca sebaikbaiknya, mulalah membaca doa masuk dan keluar tandas selepas membaca N3 ini kerana mungkin selama ini kita tidak kisah tentang doa ini.

Tandas Awam Lelaki: SK# 21 Gosokgosok? : Selain jd port isap gam, bakar ganja, injek dadah (pernah usha sendiri dlm video, maklumlah pengalaman yg memberitahu) toilet kat Malaysia n Sep 01, 2014 Salam, maaf der lama x update. sibuk dgn tugasan n baru balik posting. So pe kaba semua?tandas awam wanita blogspot Sep 22, 2012 Awek diorg nih biasa dh kot blowjob bf punya boboi dgn bau hanceng! Sbb tuh diorg biasa dh x basuh! Haha. Padam

Tandas awam wanita blogspot free

Sep 17, 2016 Girls, kalau tandas awam yang bercampur lelaki dengan perempuan, tak payah masuk. Tahankan saja niat nak membuang. Baru sebentar tadi saya diintai semasa berada dalam tandas di Leha Kelfood, Taman Melati. tandas awam wanita blogspot Korang pernah nonton tandas awam lelaki. Ni salah satu videonya. . memang mantap video dia, , aku akan tambah lagi di lain masa. . Tandas lelaki tersumbat atau lebih tepat airnya melimpah keluar. Difahamkan sump dibelakang tandas ini telah melimpah atau tersumbat. Saya tidak pula memeriksa keadaan sump tersebut kerana bukanlah tugas orang awam untuk melakukan pemeriksaan dan saya percaya bukan tugas pelancong tempatan dan luar negara untuk melakukannya juga. Jul 16, 2011 Dah terbiasa guna tandas old school yang bukan style mangkuk, selalunya orang akan pilih cara yang depa selesa, iaitu tandas cangkung, ya tuantuan. Pernah tak terbaca notisnotis rayuan yang ditampal kat tandastandas awam? Dalam bahasa kasarnya: Hey, mangkuk! Kalau tak reti guna tandas mangkuk, sila gunakan tandas cangkung! Berhatihati ketika menggunakan tandas awam. Sila periksa di bahagian bawah mangkuk jamban dan di kawasan sekeliling. Ini bukti apa yang terjadi pada masa kini. Saya terpaksa muat naik gambar ini agar anda tahu kedudukan kamera tersebut.

Rating: 4.42 / Views: 702